minsten ser tv

TV-kos på en helt ny måte!

#Presenteres som en del av Netflix/Streamteam

Det var da jeg kom opp i stuen en lørdag morgen og så minsten bla gjennom menyen til Netflix på Smart-TV’en at jeg forstod tradisjonelt TV var dødt. Med to trykk er han inne i Netflix, han velger sin meny (sin egen Netflix profil) og der er han i sitt eget rike! Filmene han liker er linet opp på en enkel og lettfattelig måte. Han har full kontroll som 4 åring på dette “nye” media og har null forståelse for å måtte vente til klokken 6 når barne-TV begynner!

Jeg som voksen, eller jeg som burde vært voksen, tar denne nye teknologien i bruk litt mer forsiktig og er litt mer kritisk enn min sønn. Jeg har hørt at det er så mye gammelt som ligger på Netflix, filmene er sett før og en får kun sett et par sesonger av favorittseriene. Dette må være en myte eller et tilbakelagt stadium, for her ligger det meste og mer kommer inn omtrent hver eneste dag. De siste månedene har jeg jobbet hardt for å pløye gjennom hele 6 sesonger med “Modern Family”, kanskje den morsomste serien som har gått på flat-tv’en min! I tillegg bruker jeg “egentiden” min på litt mer “smale” serier som “Daredevil” og “Making a murderer”. At slik strømming av serier ødelegger for den gode praten rundt lønsj-bordet dagen etterpå er bare tull! Sjelden har jeg diskutert så mye serier og filmer som nå.

Denne nye måten å nyte TV på MÅ være fremtiden, så har du ikke forsøkt en strømmetjeneste som Netflix enda, gi det en sjanse! Behovet for serier og filmen tror jeg nesten at jeg kan si er 100%, eller ihvertfall 90% dekket av Netflix alene. Å sitte og vente på neste TV-program på lineære TV-kanaler, har vi tid til dette? Alt annet skal gå så fort, vi har rett og slett ikke nok tid, og så skal vi sitte og vente på at tv-programmer skal begynne eller at 7 minutter med reklame skal bli ferdig? Våkn opp! 🙂

Og siden jeg er så entusiastisk nå i kveld, etter å ha sett dokumentaren “Atari: Game Over”, så vil jeg anbefale en et par filmer/serier til. Hva med seriene “Under the dome”, “Arrow” og klassikeren “Dexter”, kanskje krydret med den mørke “Gotham” og selvsagt “Marco Polo”? Da har du dekket behovet for spenning frem til sommern ihvertfall. Du finner også flere filmer fra Marvel universet som “Guardian of the Galaxy”, “Thor” og “Iron Man” som jeg kan love er timevis med god underholdning. Og du har et rikt antall dokumentarer som vil få deg til å tenke! Men ja, ville bare få gitt dere nyheten! Kast antennen/parabolen i bosset, du klarer deg nok lenge med Netflix alene! 🙂 Har ikke tid til å skrive mer egentlig. Må få sett ferdig sesongen med “Daredevil” før jeg kan starte på “Jessica Jones”. Snakkes!