Ukens profil, midterste

Jeg tenkte at folk som leser vidunderpappa.no, kanskje av og til lurer på hvordan hovedpersonene faktisk er i virkeligheten? Historiene er mange rundt disse tre, noe som snart 600 innlegg på bloggen forteller mye om, men hvordan er egentlig midterste anno 2018?

Midterste er også lur, og en kan av og til, hvis en ser skikkelig godt etter, nesten se det på smilet?

3. klasse

Midterste, 8 (snart 9) år gammel, går i 3. klasse på en flott liten skole på vestlandet. Resultatene på alle tester viser at midterste både er gløgg og aktiv på skolen.

Det som jeg likevel ønsker å fokusere på i denne lille profilen er hvordan midterste er som person. Hun er en inkluderende og snill skapning. Hun kan godt kan være innom 10 aktiviteter og kan ha snakket med 15 personer. Alt i løpet av et 15 minutters friminutt.

Hun er en drømmer og det er et fantastisk syn å se henne vandre rundt i nabolaget på jakt etter noen å leke med. Hun kan gå en meter og plutselig se en fin stein. Denne plukker hun opp. Leker litt med den og til slutt legger den fra seg. To meter lenger fremme velger hun å slå hjul. Dette før hun finner et rart insekt som hun kanskje følger etter. Slik fortsetter det og en strekning på 50 meter kan fort ta veldig lang tid.

Midterste er sterk og hun kan ta armhevinger som ingen andre. Hun bruker dog som oftest kreftene på det gode og sjeldnere og sjeldnere på å mose lillebroren.

Midterste er glad i å lese, kanskje er det der hun utvikler den fantastiske fantasien sin?

Midterste har et smil som kan smelte de rundt seg, dette er en egenskap som hun har perfeksjonert og som hun vet hvordan hun skal bruke.

Jeg er veldig glad i midterste. Jeg misunner henne egenskapen til å bruke tid på å drømme. Jeg misunner henne evnen til å inkludere andre, ofte til og med personer som kanskje ikke er ute etter å bli inkludert. Jeg håper midterste velger å fortsette å drømme, velger å fortsette å leke og velger å fortsette å bruke lang tid selv på korte turer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.