Verdens beste bursdag!

-Jeg vil ha en fotball-bursdag! Jeg vil ha fotballkake og kopper med fotballer på!

Med disse ordene beskrev minsten bursdagen som han ønsket seg! Vi har gjort det til vane at ungene skal få bestemme tema på bursdagen sin og det ble i år endret fra Lego Ninjago til Fotball!

Nå hadde nok minsten helst sett at Messi dukket opp og ga de fremmøtte noen fotballtips. Kanskje Ronaldo kunne dukket opp som tryllekunstner? Likevel var temaet fotball, og det aller meste skulle dreie seg om den kjære sporten denne dagen.

Med fotball kopper og fotball servietter var temabursdagen på plass!


Det kan til tiden være vanskelig å fylle opp 2 timer med aktiviteter der alle er deltagere og der alle synes det er gøy, men i år gikk det knirkefritt.

Allerede før maten kom på bordet kunne en se svetteperlene i pannen til minsten! En kanonball-kamp var allerede gjennomført på en nyklippet gressplen utenfor huset.

Rundt bordet ble det diskutert heftig hvordan fotballkampen etterpå skulle gjennomføres og hvilke lag som skulle dannes! Jubelen brøt ut når undertegnede og konemor foreslo en fotballkamp mellom de voksne og ungene.

Jeg skal ikke avsløre resultatet på kampen, men Cecilie ble matchvinner med et ekte hattrick.

Det ble flere taklinger opp i hekken under de spennende fotballkampene!


Det var en fantastisk dag og jeg må innrømme at jeg ble både rørt og stolt når minsten sa at det var en perfekt bursdag!

1 år til neste gang. Hva temaet blir da er vi alle veldig spente på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.