Vi reiser til Sverige!

En 100% klikkagn som det heter i Norge (og kanskje også i Sverige?) overskrift dette.

Fremdeles er det å reise til Sverige på ferietur ikke anbefalt fra norske myndigheter. Det er fremdeles forbundet med karantene ved retur uansett hvilken region en besøker.

Dette kan selvsagt endre seg raskt nå som vi ser en forbedring i smittetallene. Og med lave smittetall er det bare å krysse fingrene for oppmykning av retningslinjene.

Lurer du på hva regler som gjelder vedr å reise til Sverige nå? Opplev Sverige har laget en oversiktlig og oppdatert informasjonsartikkel her. Korona og reiseråd til Sverige

Men ja, tilbake til klikkagnet! Jeg skal ta leserne gjennom en digital reise til Sverige der jeg skal anbefale 21 steder der Vidunderpappa tidligere har fått lov til å besøke. Dette i samarbeid med Visit Sweden.

Jeg skal forsøke å gjøre dette ut i fra kartet, slik at reiseklare norske småbarnsfamilier lett kan evt. legge opp reiseruten etter vidunderpappas reiseråd!

Det er ikke få steder Vidunderpappa har vært innom, så hvis du har ansvaret for å lage en spennende reiserute så kan det være greit å lese «Vidunderpappas Svenske reiseråd»!

Jeg tenker vi forsøker oss på én lokasjon hver dag frem til skoleferien starter! Så er det jo bare å håpe på at det ikke blir alt for lenge før en kan ta seg en vaksinert roadtrip! Et yndet reisemål for mange er i hvert fall hos våre gode naboer i øst!