Vidunderpappa er i finalen!

Bare setningen bringer frem tårer i et ellers så tårefritt ansikt. Vidunderpappa er i finalen! Personen som fra tidligere kun kan vise til en trøstepremie fra Basaren på Bedehuset i 1984, blir nå nevnt i samme åndedrag som Superpapsen, Pappahjerte og… ja det er nesten helt uvirkelig i samme åndedrag som Mamma til Michelle. I dag var dagen da jeg endelig kunne ringe min mor å si – Vidunderpappa : Mamma sitter du, det er noe jeg må fortelle! Er pappa der? Be han sette seg han også! Jeg.. jeg er.. Mamma : *Gråter* 4 barn, er du sikker på at du klarer dette? Du er ingen ungdom lenger vet du! Pappa sier noe, han sier at du må lære å hoppe i springen..  nei, han sier du må lære å hoppe av i svingen! Ja, no ler han. Tullingen der han sitter!! Vidunderpappa : Nei mamma, jeg skal ikke få flere barn! Du må si til pappa at han må husker tablettene! Men det er ikke flere barn på vei.. jeg er, ja jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få sagt det, men jeg er kommet i finalen til mammanett.no sin mamma/pappablogg-kåring mamma, hører du, jeg er i finalen!! Mamma : Herregud, er det sant?? Sammen med Superpapsen, Pappahjerte og hun der Mamma til Michelle?? Sammen med kanskje de aller beste mammaene og pappaene i landet? Men du må ikke være med i flere slike pappa-rapper sant? Si at du slipper! Pappa tåler ikke sånt leven lenger vet du. Vidunderpappa : Neida, jeg skal ikke gjøre skam på familien, men mamma, er du stolt over meg nå? Er du stolt? Mamma : Ja, nå er jeg stolt over deg!  
far-datter