Vidunderpappa er nominert til årets pappablogg!

Jeg har blitt nominert til årets blogg i kategorien pappablogg! Nå skal det strengt tatt sies at det ikke er så enormt mange andre potensielle pappablogger der ute, men kjempekjekt å bli «sett» 🙂 Når jeg først startet (nå kommer tilbakeblikket dere…) med bloggingen var det strengt tatt som et rop om hjelp. Med mangel på søvn, overskudd på kaffe og med tre små lemen rundt føttene ville jeg rope ut til andre potensielle fedre der ute… «pass på, dette kan skje dere også om dere ikke er forsiktige». Ironisk nok har flere kompiser av meg tråkket i salaten (er vel kanskje ikke så veldig betegnende på hva de faktisk har «tråkket i» men la gå) og går rundt meg som Zombier i en evig pappaperm. Min funksjon som «varsler» har feilet grundig, men jeg er glad for å kunne dokumentere ironien!     Men ja! Jeg er nominert i mammanett.no sin årlige blogg-konkurranse og -dere- lesere kan hjelpe meg til å vinne!! Ved å stemme på min blogg frem til 15. februar via SMS, kan jeg stikke av med fantastiske premier. Du stemmer ved å sende pblogg1 til 2012 (stemmingen går frem til 15.februar)! Hver stemme koster 3 kroner, så pass på å ikke bli hektet! Men hva kan Vidunderpappa vinne? Årets mammablogg og pappablogg vinner hvert sitt reisegavekort på 10.000 kroner fra Norges største reisearrangør Ving. De kan velge mellom over 300 reisemål på ving.no! Alt fra Kypros og Mallorca til New York og Dubai. Dilemma! Nå har jeg lovet mine tre herlige små en ferie i lokalmiljøet (eller staycation som de litt-kulere-enn-de-har-godt-av kaller det). Sammen skal vi jakte rullestein, vi skal lage engler på stranden og helt sikkert skremme livet av en og annen uheldig krabbe! Så vi sier det slik – vinner Vidunderpappa denne 1. premien, så gir jeg og mine tre små håpefulle gaven i sin helhet til organisasjonen Sykehusbarn. Vi ble vel alle preget av det som skjedde i november 2013 da verdens fineste jente Ylva måtte gi tapt for kreften. Fra å oppleve noe så ubeskrivelig vondt, har pappa Magne og flere rundt han stablet på beina en fantastisk organisasjon! Det er helt sikkert de i organisasjonen, de syke eller de i nærmeste omkrets av de sykeste som kunne trengt en god ferie.   (Bare ikke si noe om evt premier til mine små, kan nesten garantere at de ikke vil forstå Vidunderpappas overdrevne glede for lokale krabber)    
1instagram_pappa