dav

Vidunderpappa gjenoppstår!

For omtrent et år siden la jeg ned bloggen Vidunderpappa.no. Grunnen til dette ligger enda som post på vidunderpappa.no og skildrer en litt vanskelig tid for familien og meg selv. Min innsats måtte brukes på hjemmebane og jeg måtte lukke noen andre kapitler for å få tid.

Jeg er nok en kreativ sjel. En kreativ sjel med skrivekløe. En kreativ sjel med skrivekløe og med et behov for å gjøre en forskjell. Det tror jeg får bli definisjonen av meg akkurat i dette tilfellet.

Vidunderpappa skifter hatt

Bloggen kommer ikke til å gjenoppstå slik den var. I hvert fall ikke i denne omgang.

Jeg har gått noen runder med meg selv og sett på hvordan jeg, i løpet av et år, kan ta del i noe større enn meg selv. Hvordan kan jeg bruke mine relativt begrensede talenter for å gjøre en forskjell for andre?

Jeg kan skrive. Jeg kan prate andre opp og jeg har mye empati. Dette er egenskaper som jeg kan bruke. Og jeg skal i 2023 bruke disse egenskapene på andre i form av å bli en «frivillig ildsjel» i Barnekreftforeningen!

Jeg har tidligere jobbet sammen med Barnekreftforeningen i form av at jeg samlet inn penger til organisasjonen når jeg sprang min første maraton, jeg har bidratt rundt fotballtrøyefredag og jeg satt limt til skjermen under initiativet til Komplett.no under Gamere mot Barnekreft.

Hvordan jeg best skal kunne bidra til at barn med kreft skal få det litt bedre er en sti jeg ikke har tråkket helt opp enda. Det som er sikkert, er at jeg skal bruke min plattform til å spre budskapet til Barnekreftforeningen og jeg skal bidra rundt aktivitetene til organisasjonen rundt #fotballtrøyefredag og #barnekreftdagen.

Jobben rundt spesielt #fotballtrøyefredag er allerede godt i gang!

Så over til noen avklaringer som kanskje kan være på sin plass. Jeg har ingen barn med kreft. Heller ingen jeg kjenner er i denne forferdelige situasjonen. Jeg er privilegert som har 4 friske barn og nettopp derfor ønsker jeg å bruke av min fritid til å gjøre livene til de som ikke er så heldige som meg, litt bedre. Og ALT jeg samler inn av penger skal gå uavkortet videre til innsamlingene til Barnekreftforeningen.

Da er det bare å brette opp ermene!