Vidunderpappa låner bil av Gomore.no og gir sine lesere et godt tilbud!

//Sponset av Gomore.no Vidunderpappa har, og er veldig glad i el-bilen sin! Den får jobben gjort og den gir meget lave utgifter på drivstoff etc. i måneden. Selv om bilen og teknologien har mange fordeler, så har den også utfordringer, som f.eks rekkevidden. Anbefaler ingen å basere ferien sin på å lade rundt om kring i Norge. Det er enda for få ladestasjoner og disse få er ofte opptatt, eller de velger å ikke fungere akkurat når du trenger lading som mest. Siden jeg har tatt valget om èn bil, og siden denne bilen da er en el-bil, så er det flott med tjenester som Gomore.no, der en kan låne seg en bil av en annen privatperson, en kan avtale samkjøring eller man kan enkelte lease seg en bil. Jeg skulle på en lengre tur, og var så heldig å få teste tjenesten til Gomore.no, privat bilutleie. Jeg søkte opp en passende bil basert på hvor jeg ønsket og hente bilen, når jeg ønsket å låne bilen og i hvilket prisområde bilen skulle ligge. Fant fort en passende bil og avtalte å hente/levere bilen. Nå er det mulig at jeg var heldig, men jeg traff på en meget hyggelig person som lånte ut bilen sin. Bilen var vasket og klar, den oppfylte alle krav og lovnader i annonsen og reddet meg virkelig når el-bilen ikke strakk til.
Ikke la mangel på transport hindre deg i å komme til nye steder og nå nye mål. Her, Jølster Maraton 2017.

Gomore.no

GoMore er nordens største bildelingsplattform med 700 000 medlemmer i Skandinavia. Gomore.no tilbyr: • Samkjøring: Du kan booke skyss fra en privatperson eller selv tilby skyss hvis du har ledig plass i bilen. En typisk GoMore-skyss er på 100km og koster 0.5 NOK/km • Privat bilutleie: Du kan leie en bil fra en privatperson eller leie ut din egen bil • Privat leasing: Du kan lease en bil via GoMore og får fullt eierskap over bilen i leasingperioden. Bilen kan brukes til både samkjøring og privat bilutleie.

Tilbud til Vidunderpappas lesere!

Hvis du bruker følgende lenke når du skal bestille leiebil, vil du automatisk få 200,- i avslag! Det er nesten èn dag gratis bil! Prøv gjerne tjenesten til Gomore.no og se om også dere blir like fornøyd som undertegnede! Godt tilbud : https://gomore.no/invite/1747946

Konklusjon!

Tjenesten som gomore.no leverer er en lifesaver i flere situasjoner. Har du, som meg, en el-bil med de begrensningene som ligger i denne typen bil, så er lån av en bensin/diesel-drevet nesten nødvendig i enkelte tilfeller. Skal du ha en flyttebil, skal du på tur og trenger litt ekstra benplass, kanskje du skal på tur med gjengen og dere ønsker å ha en minibuss denne helgen? Mulighetene er mange og Gomore leverer. Prisene er fra ca. 300,- og oppover i døgnet. En meget god pris om en sammenligner med tradisjonell leie av bil.
Ikke la mangel på transport hindre deg i å komme til nye steder og nå nye mål. Her, Jølster Maraton 2017.