Vinn Philips barbermaskin hos Vidunderpappa!

** Trekning søndag kveld! 09.06.13! Send inn bidraget nå og vinn en flott barbermaskin fra Philips! ** *** Trekning utført og vinneren er kåret! Tusen takk til alle som har sendt inn bidrag! 🙂 *** La det være klart først som sist! Jeg har fått tilsendt Philips barbermaskin direkte fra Philips, så alt jeg skriver rundt denne kunkurransen vil være farget av dette. Når det er sagt, og vi er ærlige med hverandre, så må jeg si at jeg er veldig stolt over å kunne presentere en så flott premie hos Vidunderpappa! Barbermaskinpakken inneholder alt du kan trenge av barbering, stussing, fiksing og flikking rund omkring på kroppen!
philips-senso

Philips SensoTouch 3D våt og tørr elektrisk barbermaskin
Jeg burde egentlig ha presentert en grundig test av denne doningen, men må ydmykt innrømme at min spredte og dunaktige skjeggvekst ikke er representativt for resten av pappaene der ute!
Og konkurransen er enkel. Meget enkel. Alt du trenger å gjøre for å stikke av med denne herligheten er å sende inn et morgenbilde! Om det er av et trøtt pappa-fjes, en unge eller katt som nettopp har satt i gang den første morgensutringen eller det er mor som kler bildet best. Du bestemmer! Juryen (meg) vil velge ut det bildet som beskriver en ekte, hverdagsmorgen! Bildet sendes på e-post til post (a) vidunderpappa.no! NB: Vinnerbildet vil bli publisert her på bloggen! Ære og berømmelse venter på vinneren! Lykke til!!
let_dad_sleep_650

For å gi dere den riktige stemningen! Morgenbilde fra Vidunderland!