Vinterveiens helter!

Sponset
Denne posten er sponset av Be On

Har du i likhet med Vidunderpappa en overdreven frykt for glatte veier og ikke minst en frykt for å legge om til vinterdekk? Det finnes heldigvis de som elsker griseføre og ikke minst velger å jobbe for å holde meg og deg på veien!

Det skjer hvert år – kampen mot den norske vinteren utfolder seg på fjellovergangene. Det typiske vinterværet fører ofte til ulykker, kolonnekjøring og tvinger selv femti tonns lastebiler av veien. I den nye dokumentarserien «Vinterveiens helter» følger vi et knippe bilbergere gjennom en beinhard norsk vinter.

For første gang har National Geographic Channel produsert en dokumentarserie utelukkende fra Norge. I ti episoder følger vi bilbergere rundt om i vårt langstrakte land, og får et innblikk i deres hektiske hverdag. Vi er flue på veggen når de drar ut på risikofylte redninger, konkurrerer om oppdrag og støter på utfordringer med utenlandske sjåfører.

Dokumentarserien utspiller seg i hovedsak på Hardangervidda, hvor vi blir godt kjent med Thord og Bjørn som holder til på hver sin side av fjellet. I tillegg besøker vi steder som Finnsnes, Overhalla, Voss og Orkanger. Serien er produsert for et internasjonalt publikum, og vil sendes i hele Europa og Afrika denne høsten. Gutta snakker engelsk på sitt særegne vis, og det blir en god blanding etter hvert som stressnivået øker. 

Mandag 31. august klokka 22.00 skal disse barske mannfolkene vise deg hvor farlige de norske vinterveiene kan være – dette er vinterveiens helter, kun på National Geographic Channel!