Visit Sweden tur 2019 – Högt & Lågt Rättvik

// Tur sponset av og gjennomført i regi av Visit Sweden, Visit Värmland og Visit Dalarna

Så kom vi til turens høyeste punkt, bokstavelig talt. Högt & Lågt Rättvik! Vi kom kanskje også til den delen av turen undertegnede var mest skeptisk til i forkant. Jeg liker meg nemlig ikke i det hele tatt i høyden og var super-takknemlig når Cecilie sa at hun kunne ta seg av barna i i tretoppene!

At hun liker seg i høyden og liker å klatre er selvsagt ikke en ulempe heller.

Etter en grundig gjennomgang av sikkerheten, fant de klatreglade besøkende fra Norge fort veien mot høyden! Flinke instruktører og meget gode rutiner gjorde at Vidunderpappa kunne følge med fra bakkenivå uten å være bekymret. Dette til tross for en zip-line på 140 meter og klatreglede for de små i 15-20 meters høyde.

Med kyndig rettledning ble dette en lærerik og spennende opplevelse for alle, også for «tenåringen» i huset som så og si er utlært.

Jeg lar bildene tale for seg. Kan likevel opplyse om at samtlige fikk oppleve mye mestring i tretoppene denne dagen! Spesielt minsten har utviklet seg til å bli Tarzan på denne turen. Med 2 timer for lenge på Högt & lågt Rättvik rakk vi nesten ikke neste punkt på programmet, Falu Gruva. At vi glemte tiden helt i klatreparken får vel bli et kvalitetsstempel fra Vidunderpappa?