Visit Sweden tur 2019 – Sunne Camping

// Tur sponset av og gjennomført i regi av Visit Sweden, Visit Värmland og Visit Dalarna

Så var det plutselig kickoff for vår tur til Sverige i regi av Visit Sweden! Etter en kjøretur på ca. 7 timer gikk turen fra Voss og omtrentlige 10 grader til Sunne Camping i Värmland med herlige 20 grader og sol!

På denne turen vil all overnatting skje på campingplasser i Värmland og i Dalarne! Camping i vogn, telt eller i hytte er en fantastisk fin måte å feriere og foretrukket av vidunderpappa! Sverige er kjent for å ha kanskje Europas fineste campingplasser og reisefølget gleder seg veldig til turen!

Flott bukett som er klar for fotballkamp.
Flott bukett som er klar for fotballkamp.

Turens mål og en meget god start!

Det egentlige målet med årets tur er kulturhovedstaden i Sverige, Dalarna. Vi fikk likevel lov å ta en pust i bakken på Sunne Camping siden vi kom hele veien fra Vestlandet. Det var en meget fornøyd vidunderpappa som svingte inn på parkeringen til Sunne Camping etter 8 timer på veien.

Sunne Camping kan skilte med eget badeland, strand og flere løyper der en kan gå tur eller jogge. En finner også minigolf, beach-volleyball og rosinen i pølsen – en stor flott fotballbane like utenfor campingplassen.

Fotball og slitte joggesko!

Minsten var som forventet tidlig på plass på fotballbanen. Noe mer uventet var kanskje at vidunderpappa klarte å slite ut et par fine joggesko på denne banen i løpet av oppholdet også.

Når solen skinner skal det liten eller ingen oppfinnsomhet til for at ungene skal finne noe å gjøre. De er fri, noe vi var meget tydelig på idet ferien startet.

Akkurat i dag, nøyaktig like høye!
Akkurat i dag, nøyaktig like høye!

I morgen skal vi få kose oss på sommerland, i dag ble det fotball for alle penga!

Flotte muligheter for intervaller på Sunne Camping!
Flotte muligheter for intervaller på Sunne Camping!
Han kommer til å blir god i fotball denne karen - og skulle karrièren som proff fotballspiller komme til en slutt, så ser det ut som at treneren i gutten lever!
Han kommer til å blir god i fotball denne karen – og skulle karrièren som proff fotballspiller komme til en slutt, så ser det ut som at treneren i gutten lever!