Visit Sweden tur 2019 – Sunne Sommerland

// Tur sponset av og gjennomført i regi av Visit Sweden, Visit Värmland og Visit Dalarna

Så var det badeland for alle penga! I Sunne Sommerland var det vannleker og vannutfordringer for alle i vidunderfølget! Kravene for de fleste skliene og aktivitetene på Värmlands flotteste badeland var at en måtte være over 120cm, ellers var det bare å kose seg!

Sunne Sommerland ligger like ved Sunne Camping og de mange vannaktivitetene ligger kun en spasertur unna campingen.

Der den ene i følget måtte tøyles noe, måtte en annen i reisefølget (vidunderpappa) forsiktig vennes til både vannet. Temperaturene var nok godt under 30 grader og veien uti måtte skje gradvis.

Det som var utrolig gledelig for de voksne i følget, var å se de små mestre og utfordre seg selv i vannet. De var forsiktig i begynnelsen, men til slutt var de både modige og noe eventyrlystne der de løp rundt på sommerlandet!

En annen ting som var veldig fint med Sunne Sommerland var størrelsen! Barna kunne fint løpe rundt uten at de voksne løp dem hakk i hel. Å være svømmedyktig er selvsagt et krav for å få helt løse tøyler.

Favoritten var nok en WipeOut bane som ligger i vannet ved siden av Sunne Camping og Sommerland. Her fikk samtlige prøvd seg på hindringer som flere ganger resulterte i en tur i vannet. De kom seg likevel alltid tilbake i banen og forsøkte på nytt.

Tryggheten ble ivaretatt av flinke ansatte på sommerland. Og satt en fast, var det alltid hjelp å få av en søster eller en bror.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.