Minsten kommer med sine Netflix anbefalinger!

Presenteres i forbindelse med #StreamTeam/Netflix samarbeidet!

Det er med stor glede jeg kan presentere minstens store favoritter på dagens Netflix-meny! Jeg fikk muligheten til å sette meg ned med denne unge herremannen i noen minutter og det var både overraskende og litt betryggende filmvalg han dro frem!
 
Midterste sine filmperler vil kommer noe senere, og jeg kan love en noe annerledes meny der!

Placeholder

Daniel Tiger’s Neighborhood


En fantastisk koselig serie myntet på barnehagebarn! Sammen med kattefamilien, uglefamilien og ikke minst tigerfamilien får vi være med på eventyr der spesielt følelser blir tatt opp og snakket om. Kan virkelig anbefale denne serien selv blandt mange tegnefilmer som gir Vidunderpappa milde epileptiske anfall.Episodene med Daniel Tiger varer i behagelige 22 minutter og hele 26 episoder ligger ute på Netflix!


Placeholder

Bakgårdsgjengen (The Backyardigans)


Nok en serie som minsten anbefaler på det aller varmeste! Her finner vi de gode vennene Pablo, Tyrone, Uniqua og Austin som sammen finner på spennende eventyr i bakgården! Med god fantasi begir de seg ut på eventyr i ville vesten, som agenter, i verdensrommet og i det gamle Egypt! Serien er full av god musikk og dans, og alle mine små har hver sin favoritt. Vidunderpappa har fått tildelt pingvinen Pablo som sin favoritt! Hele 60 episoder ligger klar på Netflix!