Om vidunderpappa.no

Annonsering på eller samarbeid med Vidunderpappa.no?

Det er selvsagt mulig å samarbeide med influencer Vidunderpappa.no. Ta kontakt i dag på post@vidunderpappa.no for å undersøke mulighetene for et samarbeid! Vidunderpappa.no er en blogg som har levd i 6 år samt har produsert snart 700 artikler.

Vidunderpappa leverer originale artikler for bruk på bloggen vidunderpappa.no eller du kan få teksten til bruk på din egen platform.

Publikum av vidunderpappa.no er er de som er interessert i familieliv, småbarn, trening og reise.

Ønsker du å vise frem ditt produkt, få produktet ditt testet eller boken din anmeldt? Det er bare å ta kontakt så finner vi ut av det!

På hjemmekontoret er det alltid gledelig å få en henvendelse fra leserne av vidunderpappa.no!

 

Hjelp til tekstforming eller artikler?

Ønsker du å få skrevet en tekst, eller få hjelp til å få laget en artikkel?

Jeg er meget fleksibel og det er alltid spennende å forsøke seg på nye tekster, nye samarbeid og nye bekjentskaper. Innen tekst og utforming kan vidunderpappa levere det meste.

Vidunderpappa kan til og med hjelpe deg med å få opp en liten selvstendig blogg om dette er noe du har drømt om. Ta kontakt, så kan vi få til noe!

 

Kontakt

Kontakt Vidunderpappa gjerne om det er noe du ønsker å si, eller kanskje du lurer på noe? Svar vil komme innen 24 timer og hver kontakt fra denne siden vil bli fulgt opp personlig.

Siden vidunderpappa.no er en blogg som ligger utenfor typiske bloggsamarbeid vil et samarbeid med deg bli prioritert og eventuelt ønsket produkt vil bli levert raskt. Kontakt vidunderpappa i dag!

    Ditt navn (obligatorisk)

    E-post (obligatorisk)

    Emne

    Melding