Desember, tid for å ta litt ekstra vare på seg selv!

Desember er virkelig tiden for å hente seg inn igjen i serie-jungelen! Sjelden har det blitt produsert så mange gode serier som nå, og ved hjelp av Netflix har du tilgang til mange av dem! En liten bagatell som dog kan komme i veien for å kunne nyte noen fortjente dager i sofakroken er den aktiviteten som mange av hos dessverre har valgt å bruke store deler av dagen på, nemlig arbeid.

Vidunderpappa vet heldigvis råd og har funnet ut at, ihvertfall jeg, har en ordning som heter egenmelding og der en med en utrolig liten egen-innsats får lov til å sitte hjemme og se på TV samtidig (og dette er ganske genialt) som en hever full lønn! Logikken bak hele ordningen er meget merkelig, men en må jo være godt dum om en ikke benytter seg av dem og bruker opp «oppsparte» egenmeldingsdager på kalde desember-dager!

Egen-innsatsen som jeg nevnte over er jo det å faktisk be om fri. Og jeg har hjulpet mine lesere med dette! Klipp og lim den ferdige egenmeldings-søknaden under og du kan hoppe inn i serieverden før du vet ordet om det!

NB: Husk å bytte ut ### med navn og nummer som matcher din arbeidsgiver!

Egenmelding

Kjære arbeidsgiver #######!

Det er med sorg og tungt hjerte, at jeg må få gitt følgende beskjed.
Halsen er vond, nesa tett og jeg er rett og slett ikke i slag.
Skulle gjerne ha bidratt og deltatt på jobben slik som jeg pleier,
Men fornuften tilsier nok at det er best at jeg tar en egenmelding, i hvert fall i èn dag.

Stod opp i dag med rennende øyne og tungen var tørr som papir.
Og selv om jeg er den som bidrar og gir jernet, kaster jeg håndkleet inn og beklager!
Det er virkelig ikke min dag i dag og selv de beste kan tydeligvis bli syk.
Fornuften tilsier nok at jeg tar en egenmelding, og det blir nok minst to dager.

Jeg hostet og harket og vekket hele huset når jeg i dag ikke klarte å stå opp.
Barna kom løpende, var sjokket og sa at jeg faktisk var blitt litt mager…
Slik kan det gå, tenkte jeg. Og sa at en kopp te nok hadde hjulpet.
Slik det ser ut nå blir det nok en egenmelding, og dette sitter nok i en to tre dager.

Ønsker å få takket for at du som arbeidsgiver forstår alvoret i saken,
ønsker også å få takket for at dere tar hensyn til en stakkar med slike plager.
Men en liten ting jeg lurte på og som jeg tenkte å spørre om..
Ordningen med lønn ved fravær, gjelder den for tre eller fire dager?

På forhånd takk for forståelsen.

Med vennlig hilsen

Deres ansatt nummer ###

Hvorfor ikke hente seg inn igjen på «Modern Family»? Det ligger flere sesonger klar for dine egenmeldingsdager kun et knappetrykk unn på Netflix! Anbefales!