Idyll, men også en liten nøtt!

Fikk en sjelden gave fra oven når jeg plutselig fikk mulighet til å ta med meg mine 3 håpefulle på Dolly Dimple’s! Der kommer vi inn, 4 i antall, bestiller ved disken og setter oss ned. Så langt – så bra! Far er stoooorfornøyd med seg selv, kroner seg selv til æreds-far og ser ut over de tre vellykkede skapningene som sitter rundt ham! Idyll! SÅ – som lyn fra klar himmel – den midterste terroristen «må på do!». Gode råd er dyre.. jeg forsøker først å leke hypnotisør – «neeei.. du er ikke tissetrengt.. du er bare sulten». Funket dårlig. Jeg gikk over til å være gavmild «Alle som kan holde seg, skal få is til dessert!» – «Då tisse eg i buksen eg då». Der og da forbannet jeg saften hun fikk på vei inn til byen.. lurt å tilby en kopp saft.. kjempelurt! Men det skulle selvsagt bli verre.. det blir alltid verre.. og det er her nøtten kommer inn i bildet. Situasjonen :
  1. Midterste MÅ på do
  2. Midterste gir beskjed om at KUN hun skal gå
  3. Minste gir tydelig beskjed om at han også skal være med
  4. Midterste legger seg ned på gulvet – gråter
  5. Minste legger seg ned på benken – gråter
  6. Eldste «Hvorfor gråter de pappa?»
  7. Far «Takk for at du spør om dette akkurat nå, nei jeg vet sannelig ikke jeg.. kanskje vi skal sette oss ned og analysere situasjonen og drikke litt brus?
Løsningen :  Ja hva ville dere gjort i denne situasjonen? Jeg har «fasiten«, men vil la dere få sjansen til å bevise hva som bor i dere! Fredsmekling? Trussler? Rømme lokalet?  

PizzaidyllAlle er tilbake på plass, klar for Pizza! Når enden er god osv…