Jeg veltet et glass melk pappa!

Vi har vel alle vært der. Et glass melk er veltet, det renner fort mot kanten av bordet og ingen handlinger i verden kan stoppe det i tide før det havner på teppet. Det er selvsagt ingen handling minsten har gjort med vilje, men likevel er det utrolig vanskelig å la være å reagere. Vidunderpappa er kanskje ikke kjent som en tenker, og hans meninger er vel heller ikke noe som legges til grunn om en ønsker å vinne en diskusjon. Likevel har jeg den senere tid studert mine egne reaksjoner på samme typen hendelser. Reaksjonene varierer fra den ene enden av skalaen til den andre og det var ikke før favorittfotball-laget vant etter å ha tapt 10 kamper på rad at mønsteret ble veldig tydelig! Jeg presenterer «vidundermønsteret» som kanskje kan klare opp en del hos de av mine lesere som ikke vet helt hvorfor de en søndag ettermiddag eksploderer når den lille håpefulle har vært litt uforsiktig med drikkeglasset.  

Favorittlaget i fotball har tatt 3 poeng

makstoleranse

Du har veltet et glass med melk i teppet sier du? Det går heeeelt fint! Daddyo-fikser det! Er vel 5. gangen du velter det glasset i dag? Hahaha.. nei du er en tøysekopp!
 

Favorittlaget i fotball har tatt 1 poeng

overhøvling

Du MÅ slutte med å velte glass med melk!! Tepper lukter som en sur sokk og detter er 5. gangen du velter glasset BARE I DAG! ER DET MULIG??
 

Favorittlaget i fotball har tatt 0 poeng

gittopp

Si noe da pappa! Det var ikke meningen. Gråter du igjen pappa? Hvor mange tårer har du inne i deg egentlig? 5. gangen du gråter i dag?