Vidunderpappa sjekker ut mat for pappaer (når vidundermamma er på tur) – Del 2

Sponset innlegg Så var vi kommet til del 2 i denne over gjennomsnittet spennende serien på Vidunderpappa.no! Vidunderpappaer må også ha mat, og med det i tankene fant jeg en naturlig ny deltager i serien min. Nemlig «Eat» fra Gilde. I forhold til kjent fremgangsmåte hos Dr.Oetker – dvs 225 grader, forvarm, steik, spis – så følte jeg det var et nye høyere vanskelighetsnivå på denne retten. Skal jo tross alt stå igjen med en form for kebab til slutt!  

Gilde Eat

 

Kjenner meg SÅ godt igjen i denne videoen! Jobb, jobb, jobb, jobb, jobb! 🙂
 

Flott resultat, gaffel unøvendig!
 

Resultatet

  Skal være helt ærlig med dere. Mitt resultat såg ikke heeeelt ut som den kebaben i videoene. Derfor lar jeg være å legge ut et 41 megapikslet bilde at kjøtthaugen min her. Derimot var smaken meget god og kan være et godt alternativ til kebaben du plukker opp på gatehjørnet. Liker sterk mat og ble ikke utfordret i stor grad av krydderet her, men smaken var som sagt god, et godt alternativ til 15 min pizzaen og 3 min hotdogen! Terningkast 5, og for de med litt gen for det kan sikkert få et penere resultat til slutt også! Vel bekomme!