Vidunderpappa får hjelp!

// Kärcher WV75 plus vindusvasker sponset av Kitchentime.no //

Når jeg fikk barn skal jeg ærlig innrømme at jeg hadde en litt naivt bilde på den tiden som skulle komme. Hvem har vel ikke sett bilder av en knøtt som hjelper sin far med å vaske bilen, den søte lille jenta som så vidt klarer å holde oppe støvsugeren, men gjør et forsøk lell, om barna som maler hus og om småfolk som raker gress. Sannheten, har jeg innsett, er en helt annen. Barn vil nemlig ofte hjelpe til, men vi voksne er kanskje ikke like flink til å slippe de til? Alt for ofte er best å bare gjøre jobben selv, for å spare tid.

Min mor sa en gang til meg (hvem hadde trodd at jeg noen gang skulle begynne setninger på den måten), at det var èn ting hun angret på når det gjalt oss barna under oppveksten. Utrolig nok var det ikke klær og styling-tipsene på 80-90 tallet, men det faktum at hun ikke lot oss få slippe til med forskjellige oppgaver i heimen. Det gikk som regel fortest uten vår innblanding og vi kokte vel ikke en potet, eller vasket et klesplagg, før vi flyttet ut. At vi fikk mulighet til å klippe gresset, kanskje litt i overkant ofte, gjorde at vi også utviklet en ganske så dramatisk pollenallergi. Harde tider da altså.

Vidunderpappa får hjelp!

Jeg fikk nylig tilsendt en pakke fra samarbeidspartner Kitchentime.no som fanget oppmerksomheten til vel voksne som barn! Gleden til far i huset var stor når det viste seg å være en Kärcher WV75 plus vindusvasker; skuffelsen var minst like stor for barna da de oppdaget at det var en vindusvasker og ikke en avansert vannpistol, som det faktisk kan se ut som, ut av boksen!

Kärcher vindusvask WV75 plus består av en nal med en vannstøvsuger montert på, Kärcher sin egen såpe og en kombinert spray/mikrofiberklut.

 

Men jeg tenkte som sådan, denne skal ungene få gleden av å forsøke! Jeg leste meg opp på hvordan denne maskinen fungerte, fylte på såpe og vann og startet opplæringen. Sånn for ordens skyld kan det sies, til dere lesere også, at dette er en avansert form for vindus nal. Den skyver ikke bare vannet med seg, men suger vannet opp etter hvert og etterlater seg ikke skjolder eller merker. Pakken består av to størrelser på nalen, en spray med påmontert mikrofiber og en velduftende mikstur vindusvask. Du sprayer på såpevann, fordeler dette utover med mikrofiberkluten og til slutt svaber du og suger opp vannet. Enkelt og greit i teorien.

Jeg fikk med meg ut ungene i solen. et vindu var klart for vask. Eldste fikk oppgaven med å spraye på såpe og gni denne inn på ruten. Midterste skulle så svabe bort vannet med kontrollerte vertikale bevegelser.

 

 

Problemet med planen var imidlertidig at vinduet var høyt på veggen og midterste, selv utstyrt med Kärcher kvalitetsvasker, rakk ikke høyere enn midt på ruten. Sant skal sies. Nedre del av ruten ble speilblankt!

 

 

Når vi forsøkte samme plan på ruten bak på bilen, skulle det bare et skateboard til for å rekke alt. Eldste og midterste fikk smake litt på mestring og jeg var heldig som fikk være med på å forevige øyeblikket!

 

 

Oppsummering

Denne maskinen gjør det gøy å vaske vindu! Har vasket dusjkabinett, speil og en glassdør i huset med meget godt resultat. Maskinen gjør det den skal og en får et blankt resultat uten vannsøl. Et tips er å bruke mye vann i arbeidet. Resultatet blir bedre og en slipper en forferdelig lyd når en drar nalen over en «tørr» flate.

 

Positivt

  • Meget godt resultat og ingen skjolder eller striper
  • Mindre vannsøl da alt vann blir sugd opp i vannbeholderen på selve maskinen
  • Maskinen ser kul ut og innbyr til at hele familien vil hjelpe til
  • En får raskt bra resultat. Vask av store speil-/glassflater går fort og med topp resultat

 

Negativt

  • Kan være vanskelig å komme til enkelte steder med maskinen
  • Nok en maskin som må lades, tømmes og lagres
  • Dette er ingen vannpistol. Den er faktisk elendig til å skyte ut vann

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.