Å pusse opp huset når trevarer har samme verdi som gull

Gjennom korona-pandemien har det vært en real oppussingsboom i Norge og folk har gått mann av huset for å sikre seg det de trenger for å kunne oppgradere huset. Ikea melder om rekordbesøk, selv om restriksjonene rundt dette med smitte har vært store. Også firma som selger trevarer som OBS Bygg, Byggtorget og byggevarehandelen Byggmax melder om økt salg, samtidig som prisene på trevarer peker oppover.

Når en ønsker å pusse opp huset, selv om prisene løper løpsk, kan det være lurt å hente inn informasjon som gjør at en handler på riktig sted til riktig pris. En kan bruke Google, Prisjakt.no og flere andre tjenester når en søker den rette forhandleren, men en god tjeneste en også kan bruke er norskeanmeldelser.no som samler anmeldelser, meninger og klager om alle butikker og nettbutikker i Norge. Da skal en kunne finne rett pris og samtidig få gode retningslinjer når det gjelder service og andre faktorer som forbrukerne finner viktige gjennom mange uavhengige kundeanmeldelser. Når det gjelder å levere anmeldelser på bedrifter en handler hos, er noe alle burde vært flinkere å hjelpe til med. Da sikrer en at neste kunde vet hvor han/hun skal handle.

Grunnen til at trelast-prisene har eksplodert er ifølge Google følgende:

Prisene på tømmer, planker og bjelker har steget kraftig det siste året. Årsaken til at prisene har vært så høye, er blant annet fordi barkebiller i Canada førte til redusert uttaket av tømmer, og USA har derfor vært nødt til å importere tømmer fra Europa.

Det er ingen tvil om at nordmenn også ønsker å pusse opp etter Korona-situasjonen, så gode tjenester for å sikre rett forhandler er ønsket hjertelig velkommen her i vidunderfamilien i hvert fall!