Cowabunga! Turtles konkurranse!

** Konkurranse asvsluttet – vi gratulerer de heldige ** Vidunderpappa har vært så heldig at han har klart å få tak i litt ekstra Teenage Mutant Ninja Turtles snadder! Ikke bare har jeg fått hendene i to stk action figurer, men jeg har også hele «Ninja Combat Gear»´et til Donatello! Alt hva du trenger for å endelig kunne leve ut drømmen som Skilpadde-ninja! Men vi gjør det enkelt denne gang. Dere har lyst til å vinne utstyret, og jeg har lyst til å gi det til 3 heldige.

Konkurransen

Hvem er kulest av de fire Turtlesene? Jeg husker jeg hadde min favoritt, men hvem er din? At den ene for eksempel er kledd i favorittfargen din holder lenge som argument! Tre heldige blir trukket ut! Bare legg igjen en kommentar, det er alt som skal til 🙂

Kandidatene

turtles-gjengen I blå maskeLeonardo – Lederen i gruppen med det store hjertet. Sverdets mester! I lilla maskeDonatello – Den smarte oppfinneren! Han er en mester med stokken, men hans store styrke er hjernen! I oransje maskeMichelangelo – Fest-skilpadden med de morsomme kommentarene. Nunchakuen er hans naturlige våpen! I rød maskeRaphael – Hissigproppen som føler selv at han er den naturlige lederen. Muligens den aller sterkeste skilpadden! Utstyrt med Sai (kniver) er han en et viktig våpen mot fienden!

Premiene

Turtles1
Donatello – Ninja Combat Gear!
turtles2
Michelangelo Action Figure
turtles3
Raphael Action Figure
Alle premiene er sponset av Be On, AOL Networks! 🙂