Den aller første fredags- konkurransen! My Little Pony!

Egmont som jeg har samarbeidet litt med i det siste sendte meg en promo-kode til spillet My Little Pony – Bryllup i Canterlop. De lurte på om jeg ville forsøke det og evt si noen ord om spillet. Samtidig ville de holde en liten konkurranse på Vidunderpappa.no. Tilfeldigheter gjorde at de ble de aller første til å få holde den store og mildt sagt fantastiske Fredagskonkurransen!
bryllup-barbie-1

Bryllup i Canterlop, bli med du også!
Spillet er i beste My Little Pony ånd. De koselige Ponnyene skal være med på et stort bryllup i Canterlop og de får utdelt forskjellige oppgaver som de må ta hånd om. Aktivitetene som medfølger er å lage mat til den store festen sammen med APPLEJACK, designe en vakker brudekjole sammen med RARITY, komponere musikk sammen med FLUTTERSHY og fuglekoret hennes, hjelpe RAINBOW DASH med å lyse opp himmelen med en Sonic Rainboom og å lage en vakker blomsterbukett sammen med PINKIE PIE. Spillet i så måte er vel mest en interaktiv bok der en blar og trykker seg gjennom sider en kan lese og små aktiviteter. Intuitiv og fin bok som de i rett alder (tror boken gir mest verdi til små prinsesser i 2-6 års alderen) kan trykke seg frem i. Anbefaler boken til små rosa Ponny fans der ute som vil kose seg på eventyr sammen med My Little Pony. En fin trening for de litt eldre barna kan være å bytte mellom norsk og engelsk lyd og tekst og få seg litt språktrening! Fin lyd, fin grafikk, koselig! Appen passer for barn fra 3 år, er tilgjengelig for iPad og koster kr. 35,- i App Store. Det er ingen kjøp i appen, og du finner den her: https://itunes.apple.com/no/app/my-little-pony-bryllup-i-canterlot/id663280836?mt=8 Her kan dere få se litt fra spillet :
Konkurransen! Siden det er den aller første og mildt sagt fantastiske Fredagskonkurransen (kan ikke sies ofte nok), blir reglene veldig enkle. Legg igjen en kommentar under og du er med i trekningen! Det burde vel gå bra? Om du vil hinte til andre om konkurransen og vidunderpappa.no så skal du ikke se bort i fra at du får et karma-poeng (evt flere konkurrenter). Premien denne gang er en veldig fin goody-bag fra Egmont. Gaven er veldig rosa, og passer for alle små prinsesser der ute!