Meandi.no – Pris er viktig men ikke alt!

I dag lanserer meandi.no høstens nye kolleksjon med hovedbudskapet «Pris er viktig, men ikke alt!». Budskapet skal reflektere hva meandi står for, nemlig det at meandi krever at fabrikkene betaler LEVELØNN isteden for minimumslønn (som dessverre mange andre store kleskjeder velger). De har klare retningslinjer for fabrikkene de samarbeider med. Me&i produserer alle klær og produkter i Europa, frem for alt i Portugal og Tyrkia. De arbeider aldri med masseproduserte fabrikker, kun mindre lokale fabrikker som alle følger me&i sine strenge krav som code of conduct. I tillegg må det jo selvsagt nevnes at klærne fra me&i har sterke herlige farger og motiv som faller i smak både hos foreldre og barn. Gjerne med en touch av retro.
presscollage kids_AW13
Klærne skal også være behagelige for barna å ha på seg og de skal være trygge for foreldrene å kjøpe. Det er to viktige utgangspunkt for meandi.

Konkurranse! #Avsluttet, Marie vant! Gratulerer! 🙂

Nå har DU sjansen til å vinne et valgfritt plagg fra meandi.no, og det eneste du trenger å gjøre er å like meandi på facebook!, og legge igjen en liten kommentar her når du har gjort dette! Trekning på fredag!!