Honningkorn

Vidunderpappa finner gamle skatter!

Enkelte ting en elsker som barn blir glemt etterhvert som en blir eldre. Tar meg selv i å nyte hubbabubba sjeldnere og sjeldnere, Donald tyggisen finnes vel ikke mere og lakrissnører sømmer seg ikke for en voksen. Men det trenger jo ikke å være sånn? Jeg skal fremover finne tilbake til det jeg satte høyest som barn, hente det frem igjen og se om det fremdeles er nytbart! Først ut – Honningkorn – frokostblandingen som jeg lett kunne ha spist en pakke av før, men som nå kun blir spist av de tre iglene hjemme. De oppfører seg som noen sultne dyr når trauene med honningkorn kommer på bordet, og lever i timevis på sukker-kicket i etterkant. Jeg testet i dag tidlig Honningkorn og må bare si.. det er helt fantastisk den dag i dag. En smak av sukker og honning, knasende små kuler (som ligner litt på små hjerner om en ser veldig nøye på dem) som eksploderer i munnen.. Herlighet.. jeg skjønner nå hvorfor ungene elsker dette! Så jeg vil bare si til alle «voksne» der ute.. løp og kjøp! Honningkorn og kaffe til frokost hos Vidunderpappa fremover. Får ikke like stort sukkerkick, men det har sin virkning!! Hva skal jeg teste ut neste gang folkens? Jeg skal finne tilbake skattene! Honningkorn