Vidunderpappa, ny runde…

At vidunderpappa er glad i barn og glad i rollen som småbarnspappa er kanskje ingen hemmelighet. Likevel var det flere som ble noe overrasket over at en fult tilregnelig Vidunderpappa hoppet ut i en ny runde, 9 år etter at minsten ble født.

Cecilie som jeg nå er gift med har lenge ønsket at vi skal få et barn sammen. Fra første hint til vi forsøkte å få barn for over to år siden, har Vidunderpappa endret mening omkring familieforøkelse og jeg må få si at jeg i dag er på akkurat det jeg ønsker å være som nybakt, 43 år gammel, pappa!

Å få være med på en fødsel underlagt et strengt Corona-regime i 2021 er så utrolig stort. Det setter alle ting i perspektiv og det er en drøm gått i oppfyllelse.

Jeg har fått en god del spørsmål opp mot denne hendelsen som skjedde for omtrent en måned siden. Blir du ikke sliten? Er du klar for en ny runde? Var det Cecilie som ønsket dette etc.

Ja, jeg er helt klar for en ny runde!

Jeg skal forsøke å børste litt støvet av bloggen og gi de svar som jeg kan, som en 43 år gammel, nybakt, stolt pappa.

Har DU noen spørsmål til meg rundt det å bli pappa i 2021, både med tanke på den situasjonen vi er oppe i med tanke på Corona, men også rundt dette med runde 2, så er det bare å fyre løs i kommentarfeltet.