Bilde fra første året minsten gikk i barnehagen. Han har jammen blitt stor!

Vidunderpappa sitt barnehagesyn!

Vidunderpappa vil også ha et ord med i laget når det gjelder syn på barnehagen, barnehagetanter, klatrestativ og kjeledresser! Og la en ting være helt klart, de klemmer, de varme og i mange tilfeller myke fang en blir blir møtt med, de trøstende ord som varmer lengst inn i sjelen, mykt papir som tørker vekk smågrønt snått og ikke minst smilene, smilene som kan smelte de siste isbreene vi har igjen her i landet.. Vi er heldige som har barnehagene.. Slik er ihvertfall mitt møte med barnehagen – hva barna mine måtte mene får de selv formidle! Så lenge far får en god klem, får sitte på fang, får hjelp med en rød rennende nese og får et trøstende ord på veien, så er barnehagen verdt hver krone! Stå på videre! Gleder meg til mandag og mine 10 min med oppmerksomhet allerede!! Løper