Vidunderpappas reisetips 1 – Seläter Camping

Da starter vi reisen gjennom vårt fantastiske naboland! Aller først starter vi med stedet som er nærmest grensen, nemlig Seläter Camping på Strømstad.

SELÄTER CAMPING, EN AVSLAPPET ATMOSFÆRE

Om jeg som far skulle ha beskrevet det perfekte sted å overnatte etter en uke på farten, så hadde det blitt et sted som Seläter Camping i Strømstad! En rolig camping-plass, som til tross for en avslappet atmosfære kan by på mange spennende aktiviteter for både små og store. Det finnes et eget areal med lekeapparater, et helt nytt minigolf-anlegg, sletter og marker som innbyr til egentid og egne aktiviteter. La oss heller ikke glemme en nydelig sandstrand i gå-avstand fra de fine hyttene som vi fikk overnatte i.

Seläter Camping fungerer perfekt som et utgangspunkt for en lengre tur i Sverige da det ligger kun et steinkast fra norske-grensen og at det da er innenfor rekkevidde for selv oss som kommer helt fra lengst vest på Vestlandet. Denne sjarmerende campingplassen fungerer også utmerket som et reisemål i seg selv. Det er noe undervurdert med det at ungene selv kan få utforske, finne nye venner og nyte noen helt frie dager blant likesinnede på en svær gressplen i Vest Sverige.

Velkommen til Seläter Camping! Et sted der barna står i fokus og nye opplevelser venter reisende fra fjern og nær!

AV OG TIL ER EN CAMPINGPLASS NOK!

Vi grillet om kvelden og vi fikk sitte og slappe av utenfor hytten. Vi tok oss en lengre tur på stranden og ungene løp til og fra lekeplassen der de virkelig koste seg!

Av og til er ikke en karusell som går i 1000 km/t eller et show med profesjonelle skuespillere nødvendig. I hvert fall ikke for å kunne nyte sommerferien.

Tusen takk Seläter for at dere tok godt i mot oss. Tusen takk for at dere ga oss denne muligheten til å virkelig nyte en rolig dag i sommerferien!

Svett og fornøyd gutt som nyter frie dager blant andre på samme alder!

Besøk Seläter Camping