Vidunderpappas reisetips 2 – Glaskogens Camping

En ser ikke de største strekene som symboliserer 8 felt motorvei inn mot Glaskogens Camping, og det tror jeg faktisk er meningen også.

Glaskogens Camping ligger like ved store naturopplevelser i det flotte naturreservatet Glaskogens Naturreservat!

Om en ønsker seg en kanotur på en uke eller en gåtur på 4-5 timer, så er mulighetene virkelig til stede her langt inne i skogen blant turløyper, vann og i en ro som få kan matche!

Det var mange kanoer til låns og flere tur-ruter kunne en finne på de mange opphengte kartene på stedet.

Campingen føyer seg inn i rekken over mange fantastiske campingplasser i Sverige. Glaskogens Camping har sine helt klare særpreg som gjør den ettertraktet av mange turglade gjester.

Campingen ligger like ved den store innsjøen Gla som er utgangspunkt for mange anbefalte turer. En får både kart og gode råd fra hyggelig betjening på campingplassen.

Her er det virkelig bare å finne frem sekk, solkrem og tursko!

Idyllisk og mange muligheter til å få nyte naturen!

INGEN MOBILDEKNING

Vi ankom naturreservatet og campingen litt utpå ettermiddagen og det var som å sette klokken på sakte-modus. Her er det ingen som løper rundt for å rekke noe. Det er ingen støy og sjeldent kommer det en bil forbi.

Det var også, på vår hytte, ingen dekning på mobiltelefonen i det hele tatt. En slik tilværelse kan nok være noe “skummel” om en ikke er forberedt. Om en bare ønsker seg vekk fra jobb og hverdagen ellers, er dette medisin!

En trenger ikke være rakettforsker for å skjønne hvilken kategori, vettskremt eller zen, mine barn havnet i når absolutt alle strekene på mobilen forsvant som dugg for solen.

ET MEKKA FOR ALLE TURGLADE TURISTER!

Om en er på jakt etter fine turer, fantastisk natur og fred og ro, så kan jeg virkelig anbefale Glaskogens Camping i Glaskogens Naturreservat! Vi hadde kun noen timer på Glasskogens Camping før natten var over oss. Dette var nok i det aller minste laget med tanke på å få oppleve de mange naturperlene rundt om kring i naturreservatet!

Med riktig innstilling og god tid får Glaskogens Camping terningkast 6. Det er bare å nyte.

BESØK GLASKOGENS CAMPING