Vidunderpappas reisetips 3 – Sunne Camping & Sunne Sommerland

Sunne Camping och sommarland kan skilte med eget sommerland, strand og flere løyper der en kan gå tur eller jogge. En finner også minigolf, beach-volleyball og rosinen i pølsen – en stor flott fotballbane like utenfor campingplassen.

FOTBALL OG SLITTE JOGGESKO!

Minsten var som forventet tidlig på plass på fotballbanen. Noe mer uventet var kanskje at Vidunderpappa klarte å slite ut et par fine joggesko på denne banen i løpet av oppholdet også.

Når solen skinner skal det liten eller ingen oppfinnsomhet til for at ungene skal finne på noe å gjøre. Det er vel ofte dette som er den beste egenskapen til de aller fleste Campingplasser – stor frihet og muligheter til å skape sin egen ferie og egne ferieminner.

De er fri, noe vi var meget tydelig på idet ferien startet.

Akkurat i dag, nøyaktig like høye!
Akkurat i dag, nøyaktig like høye!

I morgen skal vi få kose oss på sommerland, i dag ble det fotball for alle penga!

Flotte muligheter for intervaller på Sunne Camping!
Flotte muligheter for intervaller på Sunne Camping!
Han kommer til å blir god i fotball denne karen - og skulle karrièren som proff fotballspiller komme til en slutt, så ser det ut som at treneren i gutten lever!
Han kommer til å blir god i fotball denne karen – og skulle karrièren som proff fotballspiller komme til en slutt, så ser det ut som at treneren i gutten lever!

Sunne Sommerland

Så var det badeland for alle penga! I Sunne Sommerland var det vannleker og vannutfordringer for alle i vidunderfølget! Kravene for de fleste skliene og aktivitetene på Värmlands flotteste badeland var at en måtte være over 120cm, ellers var det bare å kose seg!

Sunne Sommerland ligger like ved Sunne Camping og de mange vannaktivitetene ligger kun en spasertur unna campingen.

Der den ene i følget måtte tøyles noe, måtte en annen i reisefølget (vidunderpappa) forsiktig vennes til både vannet. Temperaturene var nok godt under 30 grader og veien uti måtte skje gradvis.

Mestring

Det som var utrolig gledelig for de voksne i følget, var å se de små mestre og utfordre seg selv i vannet. De var forsiktig i begynnelsen, men til slutt var de både modige og noe eventyrlystne der de løp rundt på sommerlandet!

En annen ting som var veldig fint med Sunne Sommerland var størrelsen! Barna kunne fint løpe rundt uten at de voksne løp dem hakk i hel. Å være svømmedyktig er selvsagt et krav for å få helt løse tøyler.

Favoritten var nok en WipeOut bane som ligger i vannet ved siden av Sunne Camping og Sommerland. Her fikk samtlige prøvd seg på hindringer som flere ganger resulterte i en tur i vannet. De kom seg likevel alltid tilbake i banen og forsøkte på nytt.

Tryggheten ble ivaretatt av flinke ansatte på sommerland. Og satt en fast, var det alltid hjelp å få av en søster eller en bror.

Besøk Sunne Camping og Sunne Sommerland