5 år og 573 innlegg! Jubileum!

I dag, for 5 år siden, la jeg ut mitt aller første blogginnlegg på Vidunderpappa.no! I dag, 5 år senere har jeg jubileum! Jeg hadde fått noen tilbakemeldinger før dette om at de mange historiene omkring den lille vidunderfamilien måtte ut på nett. Mitt aller første innlegg, på min helt nye blogg, omhandlet en ganske så normal dag i 2013.
Innlegget som startet alt. 5 år har gått veldig fort, og jeg håper de neste 5 årene blir minst like spennende og underholdende!
Etter denne brutale starten, har det kommet ut enda 572 innlegg på Vidunderpappa.no! Det er klart at vi må ha jubileum? Pappabloggen har dekket mange av de små og store hendelsene som har hendt i livene til minsten, midterste og eldste etterhvert som de har tatt sine barnesteg ut i verden. Av personlige “begivenheter” kan jeg nevne min 3 plass på Mammanett sin store pappablogg-konkurranse, jeg fikk mulighet til å gi ut en bok og jeg har fått lov til å reise til Sverige som ambassadør for norske småbarnsfamilier. Selv om de store hendelsene er de som kanskje har gitt mest mulig sommerfugler i magen, så er det alle de små episodene, alle de små fantastiske bekjentskapene og alle de små innleggene om hverdagen som mest har satt sine spor på min lille blogg. Selv om 573 innlegg kanskje burde kunne dekke det aller meste i en vanlig småbarnsfamilie, så er jeg både optimistisk og forventningsfull til fremtiden. Kanskje er det bryllup til høsten som har mest spenning knyttet til seg. Minsten, midterste og eldste er alle både glade i og spent på en fremtid sammen med ny vidundermamma. De små har store forventninger rundt selve dagen og rundt en fremtid med ny wonderfamily. Jeg gleder meg, ungene gleder seg, hun jeg skal gifte meg med gleder seg (sier hun) og jeg håper leserne blir med på reisen videre også! Frem til nye jubileum!
Har stor tro på denne sammensetningen! I november blir det giftemål.

Vidunderpappa, the highlights!

Mye har skjedd, og mange innlegg har generert mer eller mindre entusiasme og lesere på veien frem til i dag. Vi feirer dagen, ved siden av fastelavensboller fra i går, med å ta et tilbakeblikk til 2013/2014 og den spede fødsel av vidunderpappa.no.
2013/2014
Det kan til tider være vanskelig å finne illustrasjonsfoto til de mange innlegg jeg har på vidunderpappa.no. Av og til er det derimot veldig enkelt.
Karneval hører barnehage og februar til. Barna mine, som liker å vise sitt virkelige jeg, har til tider store problemer med å dekke seg til. Spesielt på karneval og på st. Lucia-feiringene har vidunderpappa fått merke vreden til små prinsesser, spøkelser og klassikeren – julenissen.
Vidunderpappa.no sin aller første konkurranse! Flere har det blitt i årene etterpå, men det var denne som startet alt! Ingen hemmelighet heller at Vidunderpappa trives i rollen som quiz-master!
Fremdeles er brød-forbruket en gåte! Det som kanskje endrer seg i sesong eller ved forgodtbefinnende er de mange spreke ønskene om pålegg.
Nå går minsten i 1.klasse og midterste i 3.klasse. Eldste kan ikke lure til seg hverken druer eller andre goder lenger.
Bleier er en del av historien nå, heldigvis.