Starcraft i ny drakt for en ung gamer!

Jeg er jo viden kjent for å være meget streng når det gjelder spill! Er det antydning til blod, ubehagelig språk eller vold må jeg nesten teste spillet før husets minste gamer får tilgang. Etter at jeg, i lokalavisen, tok til ordet mot Fortnite, har mine meningen blitt diskutert av gamere og foreldre i forskjellige kommentarfelt. Så, for å komme mine kritikere i møte og begrave den sensurerte stridsøksen gir jeg i dag et spilltips.

Nå er det slik at jeg er veldig glad i å game selv. Helst gamer jeg på PC. Strategispill, som det vurderte spillet faktisk er, er også favorittsjangeren til undertegnede. PC’en til far blir i dag mest brukt til spill som Dota 2, Plants vs. Zombies og hele Starcraft serien. Gleder meg veldig til Warcraft 3 også kommer ut i ny drakt til høsten!

Dagens tips er et spilltips til den yngre generasjon gamere. Kanskje kan spillet jeg skal omtale likevel bli en perfekt inngang til strategisjangeren for unge håpefulle spillere?

Blizzard, en spillprodusent jeg er meget glad i, ga på 90-tallet ut spillet Starcraft. Jeg spilte dette spillet både alene på gutterommet, men også sammen med andre på lan!

Starcraft Cartooned


I fjor kom Remastered versjonen av nettopp Starcraft ut fra Blizzard og i dag har de gått enda et steg lenger. De har gitt Carbot Animations lov til å gi ut spillet som tegneserie-versjon! Starcraft Cartooned! En mod som både er morsom og som kanskje kan tilføre en ny generasjon gamere en klassiker.

Denne versjonen koster 10 euro hvis du gikk til innkjøp av Remastered-versjonen i fjor.

Gameplay

Her kan dere se gameplayet fra spillet. Kanskje en versjon dere kan introdusere for de yngste gamerne i huset? Ihvertfall originalt et veldig gøy spill som jeg virkelig anbefaler, og et spill som jeg håper husets yngste gamer vil like.

Ung gamer klar for StarCraft Cartooned.
Ung gamer klar for StarCraft Cartooned.