Vidunderpappa er på besøk i Sverige. Dag 2, Lost City Vannland!

// Sverigetur sponses av Visit Sweden

 

Sånn i forkant av artikkelen her, må jeg bare få si at vi gikk noen runder i vidunderhjemmet på hvorvidt det å dele bilder fra badelandet Lost City var en god ide eller ikke. Det var ingen regler som forbød bruken av hverken kamera eller mobil på selve badelandet, men vi fant ut at denne dagen var best delt i tekst og ikke via bilder/video. 

 

Dag 2 på turen vår sammen med med Visit Sweden, eller egentlig dag 3 siden vi var to dager på Seläter Camping, tilbrakte vi i helhet på Lost City vannland! Lost City er et fantastisk kombinert innendørs/utendørs badeland med aktiviteter og utfordringer for små og store i alle aldre!

 

Klare for bading på Gustavsvik Lost City!

 

Vi kom til badeland rundt åpningstid og det var allerede samlet seg mange folk rundt inngangsdøren. Det var kønummer-ordning slik at alt gikk pent og pyntelig for seg! Vi ble litt usikker på om vi hadde bommet litt på hva vi hadde tatt med oss til badelandet når vi kun hadde med badetøy, badehåndkle, forskjellige typer såpe og 5 stk rene truser! De rundt oss var nok hakket med rutinerte når de stilte med alt fra kjølebag til solhatt, men vi tok sjansen på at speedo fra 90-tallet også på dette badelandet ville få oss greit gjennom dagen.

Noe venting i kø ble det, men med et fint kønummer-system var det bare å vente på tur!

 

Egentlig, uten å skryte så veldig mye, er vidunderfamilien en helt perfekt test-familie for denne typen aktivitet. Vi har med oss enn tidligere badevakt (undertegnede), den omsorgsfulle pakke-eksperten Cecilie, badenymfen eldste, delfinen med 80% svømmedyktighet midterste og minsten som må kunne stille i klassen «ikke svømmedyktig».

Eldste forsvant som dugg for solen og det var ikke lenge etter vi så henne på toppen av en av de mest avanserte skliene. Midterste måtte vi holde et øye med da hun lett kan kave når det blir litt dypt og litt bølger. Minsten derimot hang på far sin som en klegg og var klar på at dette var dagen når det var om å gjøre å overleve.

 

I 6 timer holdt vi det gående på vannlandet. Hendene så ut som svisker og spesielt midterste var så rød rundt og inne på øynene at hun nok kunne ha gjort en grei figur i «Walking dead». Alle de tre små koste seg virkelig og de fire skliene der en kunne bruke baderinger var den store hit´en denne dagen! Det mest gledelige var at minsten, sakte men sikkert, fikk et voldsomt mot i vannet. Han trente på svømmetak, han duppet hodet under vann og til slutt, etter å ha vært medpassasjer med både far og Cecilie, tok han mot til seg og seilte i badering sklien helt alene.

 

Klor og mye dykking gir en viss rødfarge og noe kløe kan midterste være et levende bevis på.

 

Selv om de tre små var utkjørt etter 6 timer på Lost City, kom det likevel som et sjokk når vidunderpappa fortalte at parkeringen var utløpt og det var på tide å komme seg tilbake på hotellet. De kunne ha badet i mange timer til, skal vi tro en liten mann som nå var helt komfortabel med vann, sklier og klor!

 

Godt fornøyde, men noe slitne badenymfer etter 6 timer på Lost City badeland

 

 

Oppdatering, bryllup og livet videre!

Oppdatering, bryllup og livet videre! Høsten 2018 blir spennende for vidunderfamilien! Les mer om veien videre ved å klikke på det fine bildet her!

 

 

Comments 2

    1. Post
      Author

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.